ХИМИЧНИ ТЕХНОЛОГИИ
​​БИОТЕХНОЛОГИИ
ТЕХНОЛОГИЯ НА ХРАНИТЕ
Първи курс​
Висша математика I​
Висша математика I​
Висша математика I​
Информатика​
Информатика​
Информатика​
Обща и неорганична химияОбща и неорганична химияОбща и неорганична химия
Стехиометрични изчисления
Стехиометрични изчисления​Стехиометрични изчисления​
Инженерна графика
Инженерна графикаИнженерна графика
Английски език
​Английски език​Английски език
Физическо възпитание и спорт
Физическо възпитание и спортФизическо възпитание и спорт
Втори курс
Органична химия I
Органична химия
Органична химия
Физикохимия
Физикохимия
Физикохимия
​Инструментални методи за анализ
​Инструментални методи за анализ
Инструментални методи за анализ​
​Техническа механика
Техническа механикаТехническа механика​
Електротехника и електроника
Електротехника и електроникаЕлектротехника и електроника
​Физическо възпитание и спорт
Физическо възпитание и спорт​Физическо възпитание и спорт​
​Трети курс​
Процеси и апарати ІІ
Процеси и апарати ІІ
Процеси и апарати ІІ
Автоматизация на производствените п-си​
Автоматизация на производствените п-си​Автоматизация на производствените п-си​
​Машинни елементи и механизми
Машинни елементи и механизмиМашинни елементи и механизми
​Контрол и управление на качеството
Хладилна и сушилна техникаХладилна и сушилна техника
Основи на химичните технологии и реактори
Биохимия ІІБиохимия ІІ
Производствена безопасност
Производствена безопасност
Производствена безопасност
Четвърти курс​​ ​
Технология на ароматичните продукти​
Технология на антибиотиците
Технология на зърнопреработването и хлебопроизводството
Нискомолекулни биологичноактивни вещества
Нискомолекулни биологичноактивни вещества​Технология на продуктите от месо, птици и риба
Технология на керамиката​
Технологично обзавеждане в биотехнологиите
Технология на растителните липиди и етеричните масла
Технология на стъклото​
Биотехнология на агробиологични средстваТехнология на нишестето и нишестените хидролизати
Технология на фармацевтичните препарати
Технология на микробни белтъчни продукти
Опаковане на хранителни продукти
​Технология на неорганичните свързващи вещества
Безопасност на храните